Wie zijn wij?

Nadine Claessen

BIG nummer N.A.J. Claessen 

690 65 46 2925

Gezondheidszorgpsycholoog 

(sinds 20-04-2006)

Klinisch psycholoog

(sinds 11-03-2011)

KvK nummer: 66403863 

 

Lidmaatschap van de volgende beroepsverenigingen:
- Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen en hun specialisme (NVGZP) www.nvgzp.nl

(sinds 2023 gefuseerd met het NIP)
- Vereniging EMDR Nederland (VEN) www.emdr.nl
- Nederlandse Vereniging voor groepsdynamica en Groepspsychotherapie (NVGP) www.groepspsychotherapie.nl 

- Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP) www.lvvp.nl 

 

Mijn naam is Nadine Claessen, eigenaar van Psychotherapie Praktijk Claessen. Ik ben BIG geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog en als klinisch psycholoog en hiermee bevoegd als specialist op het gebied van complexe diagnostiek en psychotherapie. Vanaf 2002 ben ik werkzaam in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en in juli 2016 heb ik mijn eigen praktijk opgestart gericht op kortdurende behandeling, coaching en diagnostiek. 

De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring in de psychiatrie opgedaan in diverse settings (poliklinisch, deeltijd & kliniek) met verschillende problematiek, waaronder verstandelijke beperking, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Mijn specialisaties liggen op het gebied van (groeps)psychotherapie en (differentiaal) diagnostiek, in het bijzonder persoonlijkheidsstoornissen en emotie- & impulsregulatieproblemen. Wat betreft behandelmethoden werk ik graag met (elementen uit de) compassiegerichte therapie, schematherapie, dialectische gedragstherapie, EMDR en psychodynamische psychotherapie.

Naast patiëntenzorg lever ik een actieve bijdrage aan het opleiden van collega's in de vorm van werkbegeleiding, supervisie en lesgeven en bied ik Zeilend Coachen aan voor iedereen die zich blijer, vrijer en gelukkiger wil voelen; een manier van coaching waarin zeilen (op het land of op het water) centraal staat. 

Mijn manier van werken wordt gekenmerkt door gelijkwaardigheid, transparantie en directheid, waarbij de focus van de behandeling ligt op de mens en zijn/haar unieke eigenschappen en op zelfontwikkeling met compassie. Onderzoeken en doen waar jij blij van wordt, is mijn drijfveer, zowel in mijn rol als behandelaar, als werkgever en als coach. 

Goedgekeurd Kwaliteitsstatuut 2022 (02-06-22 goedgekeurd) Nadine Claessen
PDF – 101,2 KB 387 downloads

Emmy van der Peet- Wierstra

 

 

BIG nummer Emmy van der Peet- Wierstra 49928420925

Gezondheidszorgpsycholoog (sinds 12-10-2020) 

Lidmaatschap van de volgende beroepsverenigingen:
- Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen en hun specialisme (NVGZP) www.nvgzp.nl

- Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie (NVGP) www.groepspsychotherapie.nl 

Mijn naam is Emmy van der Peet-Wierstra. Ik werk sinds 2014 als psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg en heb in 2020 de postacademische opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) afgerond.
De afgelopen jaren heb ik gewerkt als psycholoog in de (klinische) verslavingszorg waardoor ik veel ervaring heb opgedaan met o.a. verslavingsproblematiek, angst- en stemmingsklachten en persoonlijkheidsproblematiek in zowel individuele behandelingen als in groepstherapie. Ik ben een betrokken behandelaar en vind een persoonsgerichte benadering, een goede therapeutische relatie en ruimte voor zorg op maat erg belangrijk.
  

Kwaliteitsstatuut Emmy Vd Peet Wierstra 2022 (21-07-22 goedgekeurd)
PDF – 98,0 KB 371 downloads

Jackie Dallimer

 

 

 

BIG nummer J.Dallimer 899 23 88 6425

Gezondheidszorgpsycholoog (sinds 31-07-2017)

Lidmaatschap van de volgende beroepsverenigingen:
- Nederlandse Instituut van Psychologen (NIP) www.psynip.nl

 

Mijn naam is Jackie Dallimer. Sinds 2007 werk ik in de Geestelijk Gezondheidszorg (GGZ). Afgelopen jaren heb ik psychologische behandelingen uitgevoerd bij volwassenen, met een grote diversiteit in zowel psychische als lichamelijke klachten.

In mijn werkzaamheden als Gezondheidszorg Psycholoog werk ik vaak intuïtief en pas ik diverse interventies toe, waaronder; zelfregulatiemethodes, cognitieve gedragstherapie (CGT), Eye Movement Desensitization Reprocessing (EMDR), dialectische gedragstherapie (DGT) en Schematherapie. In alles wat ik doe streef ik naar het bereiken van een duidelijke focus.  Ik help graag door woorden te geven aan onbewuste of impliciete boodschappen; hiermee ontstaat de mogelijkheid om echt met elkaar in gesprek te gaan over de gewenste richting. Belangrijk is  dat er ruimte is - of gecreëerd wordt - om verandering mogelijk te maken.

Wat heb ik nog meer te bieden:

Ik ben Engels en dus een native speaker Engels. Vanwege mijn persoonlijke achtergrond ben ik bekend met diverse Westerse en Aziatische culturen (o.a. Engeland, Canada, Australia, Indonesië, Thailand) en de uitdagingen van mensen die vanuit het buitenland in Nederland komen wonen. Mijn kennis en ervaring(en) zet ik graag in zodat mensen vanuit hun eigen kracht weer verder kunnen.

Daarnaast is het voordeel van het goed beheersen van twee talen dat je het ervaren emotionele gevoel in woorden kunt omzetten.

Beheers jij de Nederlandse taal nog niet voldoende dan is het onder woorden brengen van je gevoel soms heel erg lastig. Daardoor stuit je misschien op onbegrip, ben je geneigd om andere wegen te zoeken (terugtrekken) en geeft het veel innerlijke onrust. Het praten in je eigen taal, kan dan enorm helpend zijn. Mocht je op zoek zijn naar een Engelssprekende therapeut, dan kun je bij mij terecht.

Kwaliteitsstatuut Jackie 2022 (goedgekeurd 08-06-22)
PDF – 523,9 KB 415 downloads

Hanneke Buijks

BIG nummer H. Buijks 69918291225

Gezondheidszorgpsycholoog sinds 01-08-2014

Mijn naam is Hanneke Buijks en ik ben sinds 2007 werkzaam als psycholoog. Ik ben mijn loopbaan begonnen als medisch psycholoog in een academisch ziekenhuis, waar ik in 2014 de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog heb afgerond. Sindsdien ben ik met veel plezier als behandelaar in de GGZ werkzaam. Ik werk graag in een kleinschalige praktijk waar ik persoonlijke zorg op maat kan bieden in transparante, gelijkwaardige samenwerking met de client. Kenmerkend voor mij als behandelaar zijn een betrokken, open en milde houding. We gaan samen actief aan de slag en er mag zeker ook gelachen worden. In mijn behandelingen is er veel aandacht voor ervaren en oefenen. Ik maak daarbij o.a. gebruik van cognitieve gedragstherapie, EMDR, schematherapie en mindfulness.

Lidmaatschap van de volgende beroepsverenigingen:
- Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen en hun specialisme (NVGZP) www.nvgzp.nl

Kwaliteitsstatuut Hanneke Goedgekeurd 29-6-22
PDF – 103,8 KB 307 downloads

Nicolette Hulsman

 

BIG nummers N.G. Hulsman 59060878425 en 79060878416

Gezondheidszorgpsycholoog (sinds 17-10-2003)

Psychotherapeut (sinds 19-12-2005)

Klinisch psycholoog (sinds 8-7-2009)

Systeemtherapeut (sinds 18-06-2015)

 

Lidmaatschappen:

Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen en hun specialisme (NVGZP) www.nvgzp.nl

Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

Ingeschreven bij de NVP als supervisor www.nvrg.nl

 

Mijn naam is Nicolette Hulsman en ik ben al lange tijd werkzaam in de specialistische GGZ. Ik heb vooral poliklinisch gewerkt met mensen met allerlei verschillende klachten en problemen. Ik ben BIG geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Dat betekent dat ik opgeleid ben, en ook veel ervaring heb, in het werken met mensen met complexe problematiek. Daarnaast ben ik geregistreerd als systeemtherapeut. Ieder mens heeft met een systeem (partner, gezin, werkplek etc.) te maken en ik ben van mening dat het belangrijk is het systeem te betrekken bij de behandeling omdat klachten altijd invloed hebben op een partner, kinderen of bijvoorbeeld werk/collega’s.

Mijn hart ligt bij het behandelen van mensen met persoonlijkheidsproblematiek, depressieve klachten, trauma gerelateerde klachten en/of relatieproblemen. Daarnaast  doe ik graag (psycho)diagnostiek en  leidt jongere vakgenoten op. Als behandelmethodieken gebruik ik schematherapie, Affect Fobie Therapie (AFT), CGT en ik werk ook eclectisch (verschillende elementen uit diverse stromingen). Naast individuele therapie werk ik graag met groepen zoals schemagerichte groepstherapie. Binnen relatietherapie werk ik vaak met Emotionally Focussed Therapie (EFT).

Mijn expertise qua diagnostiek ligt vooral op het gebied van persoonlijkheidsproblematiek en ontwikkelingsproblematiek (ADHD en ASS (ook bij vrouwen)). Wat betreft het opleiden van mensen, vind ik het mooi om anderen te zien en helpen ontwikkelen in ons vak. Ik ben erkend supervisor systeemtherapie (NVRG) en bevoegd om supervisie diagnostiek, supervisie persoonsgerichte behandeling te geven aan GZ psychologen in opleiding en klinisch psychologen in opleiding. Ik werk graag op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen, transparantie en heldere verwachtingen.

Goedgekeurd Kwaliteitsstatuut Nicolette Hulsman (13-10-22)
PDF – 98,9 KB 330 downloads

Céline Lentjes

Dramatherapeut (sinds 2014)

Mijn naam is Céline Lentjes en ik ben werkzaam als dramatherapeut. Dit vak beoefen ik met veel passie sinds 2014 en ik heb door de jaren heen gewerkt met uiteenlopende leeftijden en problematiek. Ik bied therapie individueel aan maar ook in groepsverband waarbij ik toch altijd weer verwonderd kan zijn door de kracht van samen.

Binnen mijn vak maak ik graag gebruik van schematherapie, een taal waar ik mij in de loop der jaren in heb gespecialiseerd, werk ik persoonsgericht en afgestemd op de behoefte en de mogelijkheden van de persoon. Gelijkwaardigheid, humor en samenwerking vind ik hierbij essentiële onderdelen om in te zetten en de behandelrelatie vormt een belangrijke basis in de therapie.

 


Shila Augustuszoon- Najibi

BIG nummer S. Augustuszoon- Najibi 19932511025

Gezondheidszorgpsycholoog (sinds 27-03-2023)

 

Mijn naam is Shila Augustuszoon- Najibi, geboren en getogen in Nederland, met roots uit Afghanistan. Sinds 2018 ben ik als psycholoog werkzaam in de GGZ. Ik heb vooral ervaring opgedaan met volwassenen die last hebben van stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek en trauma.
Tussen 2020 en 2023 heb ik de vervolgopleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) gedaan. In dezelfde periode is tevens mijn haar uitgevallen door Alopecia Universalis, zoals je op de foto kunt zien.
Als behandelaar kijk ik graag holistisch en ben ik benieuwd naar ‘de persoon’ in zijn geheel en de verhouding tot klachten. Ik gebruik (elementen van) o.a. schematherapie, meditatie, ACT, EMDR, CGT en psychodynamische therapie. Ik communiceer vrij open/direct en werk verder graag creatief en kortdurend.