Supervisie & Leertherapie


GEZOCHT! Supervisanten groepspsychotherapie (NVGP)

In het kader van het volgen van de supervisoren cursus van de Nederlandse Vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie (NVGP) ben ik (Nadine Claessen) op zoek naar (meerdere) supervisanten. Omdat ik zelf gesuperviseerd wordt over het geven van de supervisie, zullen er video en/of audio opnamen worden gemaakt tijdens de supervisie. De supervisie uren worden erkend voor de opleiding tot psychotherapeut of klinisch psycholoog.  Voor meer informatie kun je mij een bericht sturen via info@psychotherapiepraktijkclaessen.nl  of bellen op 06-41795178.


Supervisie

Psychotherapie Praktijk Claessen (PPC) geeft supervisie groepspsychotherapie en diagnostiek aan psychologen in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (PIOG), gezondheidszorgpsychologen in opleiding tot psychotherapeut (GIOP) of tot specialist (GIOS).

Naast PIOG's komen tevens artsen in opleiding tot specialist (AIOS psychiatrie) in aanmerking voor supervisie behandeling (CGT, SFT, DGT, groepspsychotherapie).

 

Per supervisie van 45 minuten wordt 90 gerekend. Het is mogelijk om dubbele supervisies te plannen.

 

Leertherapie

Binnen PPC behoort leertherapie ook tot de mogelijkheden. De individuele sessies kunnen -naast of in plaats van de reguliere behandeling-, gecombineerd worden met Zeilend Coachen, afgestemd op uw wensen en behoeften. Neem Contact op voor uitgebreidere informatie over dit aanbod.