Kernwaarden

Ambitie: Herstel

Doen waar je gelukkig van wordt. Keuzes durven maken. Ervaren dat je goed bent zoals je (al) bent. Je talenten ontdekken en uitoefenen. Soms met de stroom mee, een andere keer moet je juist tegen de stroom invaren. Niet meer alleen worstelen, maar samen met anderen je ontwikkeling voortzetten. 

 

Visie: Groei

In de zorg die wij verlenen, staat persoonlijke groei centraal. Het proces van persoonlijke ontwikkeling is er een met vallen en opstaan, jezelf uitdagen, grenzen verkennen en verleggen, confrontaties aangaan met jezelf èn anderen, hulp durven vragen en geven, mildheid opbrengen en meer in contact komen met je omgeving. Wij begeleiden jou en zorgen voor een optimale leeromgeving. 

 

Team: Betrokken

Alleen vanuit veilige verbinding met een ander, durven mensen zich open te stellen en hun werkelijke ik te laten zien. Niet alleen de leuke, positieve kanten, maar ook de kanten die je verborgen houdt. Alleen dan ontstaat er bevrijding en werkelijk contact. Als medewerkers zijn wij transparant in ons doen en denken. Wij geloven er in dat ieder mens kan groeien en dat vertrouwen stralen we uit. 

 

Werkwijze: Uitdaging

Binnen de individuele- en groepstrajecten die PPC biedt, staan regie over het eigen leven, keuzevrijheid, bewegen en genieten van de natuur centraal, zoals door middel van wandelen, zeilen of mindfulness cursussen in de buitenlucht. Nieuwe dingen ontdekken, bieden een nieuw perspectief.